Image Alt

Kuvo TV

Deck building igra Mahokenshi izlazi sljedeće godine

Izdavač Iceberg Interactive i Game Source Studio otkrili su gameplay svoje nadolazeće strateške igre Mahokenshi.

Iako je igra najavljena još u lipnju, nedavno je dobila novi trailer i svoju vlastitu stranicu na Steamu gdje je objavljena i demo verzija. Mahokenshi je nova deck building igra na poteze, a izlazi u siječnju sljedeće godine samo za PC.

Mahokenshi nudi četiri različite samurajske kuće iliti dinastije, od kojih svaka dolazi sa svojim posebnostima i stilom igre. Odabir početne kuće omogućuje vam da crpite snagu iz svog elementarnog duha i zatim je koristite za obranu svojih plutajućih nebeskih otoka od protivnika koji vas napadaju.

Igra sadrži više od 200 ilustriranih karata koje možete otkriti i izabrati tijekom igranja. Svaka od karata inspirirana je japanskom kulturom i običajima Mahokena. Osim vlastitih moći, vaše će okruženje također igrati vitalnu ulogu u borbi. Određene pozicije će vam dati prednost dok koristite određene karte.

Svi likovi su animirani, a igra se na poteze gdje svakim novim potezom dobivate nove karte. Likovi tijekom igranja nadograđuju svoje sposobnosti i tako dobivate pristup novim talismanima koji vam daju nove sposobnosti. Evo kako to izgleda u novom traileru.