Image Alt

Kuvo TV

Novi Overwatch 2 igrači morat će odigrati 100 mečeva kako bi otključali likove iz originala

Novi blog post na web stranici Overwatcha otkrio je da će novi igrači morati odigrati oko 100 mečeva kako bi otključali kompletan roster Overwatch 1 heroja.

Postojat će takozvani ograničeni pristup načinu igranja i dobivanju heroja za igrače koji prvi puta igraju igru. Ideja iza ovoga poteza je dati vremena novim igračima da se naviknu na igru i stil igranja, jer ionako imaju previše toga za naučiti, uzimajući u obzir da svaki heroj ima jedinstven skup sposobnosti, kretnji i pucanja.

Na blogu je istaknuto da se ograničenje neće odnositi ako ste u grupi s više ljudi, tako da će i novi igrači moći iskusiti nove načine igranja i heroje koje još nemaju.

Iako bi se ovaj potez mogao smatrati kontroverznim, čini se da je Overwatch zajednica prilično zadovoljna promjenom. Smatraju kako će se smanjiti broj hakera i mogućnost stvaranja velikog broja profila od strane jednog igrača, a osim toga, poboljšat će i iskustvo novih igrača jer će vrlo rijetko igrati protiv boljih igrača koji već imaju određeno iskustvo.

Overwatch 2 izlazi 4. listopada, a pojavit će se u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.