Image Alt

Kuvo TV

PlayStation Stars loyalty program od idućeg mjeseca dolazi i u Hrvatsku

Sony je nedavno najavio loyalty program za korisnike PlayStation konzola, a sada znamo i službeni datum dostupnosti ovog programa u Europi i Hrvatskoj.

Program će biti dostupan od 13. listopada ove godine, bit će besplatan za učlanjenje, a članovima će omogućiti da igranjem osvajaju nagrade u obliku digitalnih predmeta ili čak igara.

Program će sadržavati mjesečne kampanje i aktivnosti u kojima članovi mogu sudjelovati. Igrači će dobivati bodove osvajanjem specifičnih trofeja ili rješavanjem određenih svari. Prva kampanja zove se Hit Play/1994 te traži da igrači pokrenu pojedine igre prema zvuku (pjesmama) iz njih.

Osim što PlayStation Stars uskoro dolazi u Europu, u Aziji je već lansiran i otprilike znamo kakve su nagrade. Kako sada stvari stoje, za kupnju jedne igre s PlayStation Storea dobivate 50 bodova. S bodovima možete otključati pojedine igre, a za sada ih je u ponudi ukupno pet.

  • Hades – 6250 bodova
  • Sekiro: Shadows Die Twice – 15000 bodova
  • Cult of the Lamb – 6250 bodova
  • It Takes Two – 10000 bodova
  • The Quarry  17500 bodova 

Prema bodovima koje će članovi morati skupiti za igre navedene gore, sve to djeluje pomalo suludo. Članovi bi trebali kupiti 125 igara da nagrada za članstvo bude jedna igra poput Hadesa ili Cult of the Lamba, koji inače ne koštaju više od 200 kuna. Međutim, za pretpostaviti je da će Sony kroz različite izazove donijeti veće nagrade, odnosno više bodova za osvajanje.