Image Alt

Kuvo TV

Dead Space remake će koristiti “one shot” tehniku, imamo i nekoliko novih screenova koji doista obećavaju

Uz ambiciozni The Callisto Protocol, koji stiže već početkom prosinca, ljubitelji SF horrora će već početkom iduće godine dobiti priliku da zaigraju i Dead Space remake, koji će biti jednako impresivan.

Remake originalne igre iz serijala koji je i inspirirao The Callisto Protocol (nećemo zanemariti ni činjenicu da na spomenutoj igri radi Glen Schofiel, inače jedan od tvoraca Dead Spacea..) trebao bi nam pružiti neprestanu i potpuno prirodnu akciju, budući da će u potpunosti biti napravljen u “one shot” tehnici. To znači da tijekom igre nećemo vidjeti niti jedan loading screen, već će se cutscene i sama akcija prirodno smjenjivati kao, primjerice, u zadnjem God of Waru.

Naravno, za vrhunsku prezentaciju, u koju se možete uvjeriti i u novim screenovima koji se nalaze iznad, bit će zadužena najnovija iteracija Frostbite Enginea, koju ekipa iz EA Motivea koristi prilikom razvoja spomenute igre.

Dead Space u prodaju stiže 27. siječnja iduće godine, a moći ćemo ga zaigrati na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama. Novi prikaz samog gameplaya očekuje nas vrlo brzo.