Image Alt

Kuvo TV

Desta: The Memories Between je ekskluzivno dostupna samo na Netflixu

Desta: The Memories Between je nova igra studija Ustwo Games, koji je poznat po puzzle igri Monument Valley, a ekskluzivno je dostupna samo putem Netflix aplikacije.  Izdanja za računala i konzole očekuju se u bliskoj budućnosti, ali za sada se može igrati na mobitelu i to preko pretplate na Netflixu.

Desta: The Memories Between je igra u kojoj je u prvom planu priča. Svake noći Desta pada u tajanstveni svijet snova koji su ispunjeni razgovorima i događajima iz njezine prošlosti. U tim sjećanjima se stvaraju kugle koje će igrači koristiti, odnosno bacati kako bi promijenili tijek razgovara ili događaja koji su se dogodili u prošlosti.  U igri će se kugle morati bacati taktički, postojat će prepreke na kojima se kugle mogu odbijati ili mogu poslužiti kao zaštita. Cilj je pogoditi lika ili likove koji se nalaze na maloj mapi. Kako noći budu odmicale, Desta će postati iskusnija i otkrivat će nove sposobnosti i načine za pobjedu.

Desta će također tijekom svog putovanja susresti zanimljive i čudne likove sa iznimnim sposobnostima i moćima, ali i svojom vlastitom pričom o svojoj povezanosti s njom.

Glavni lik je prvi genderqueer lik studija, a igra također istražuje seksualnost, spol i LGBT+ odnose.