Image Alt

Kuvo TV

Stigao je prvi trailer za novi Super Mario Bros. film

Konačno smo dočekali i premijerni trailer za The Super Mario Bros. Movie, novi dugometražni animirani film kojeg zajedno spremaju Nintendo i Illumination Entertainment.

Nakon što je ranije odgođen za iduću godinu, The Super Mario Bros. Movie će se u kinima pojaviti 7. travnja iduće godine. Za slabije upućene, radi se o ambicioznom visokobudžetnom ostvarenju za čiju su režiju zaduženi Aaron Horvath i Michael Jelenic (zajedno su radili na Teen Titans Go! i Teen Titans Go! To the Movies filmovima), dok je scenarij napisao Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru). S druge strane, za produkciju filma zaduženi su šef Illuminationa Chris Meledandri i Nintendov Shigeru Miyamoto.

Film je također okupio i priličan broj poznatih glumačkih imena koji su dali glasove nekim od likova. U ulozi Maria ćuti ćemo Chrisa Pratta, Anya Taylor-Joy je dala glas Princess Peach, Charlie Day Luigiju, dok ćemo Jacka Blacka čuti u ulozi Bowsera. Tu su još i Seth Rogen kao Donkey Kong, Keegan-Michael Key kao Toad te Fred Armisen kao Cranky Kong.