Image Alt

Kuvo TV

Wo Long: Fallen Dynasty u prodaju stiže početkom idućeg ožujka

Koei Tecmov akcijski RPG Wo Long: Fallen Dynasty dobio je službeni datum izlaska i u prodaji će se, kako je ranije i najavljivano, pojaviti krajem aktualne fiskalne godine.

Koei Tecmo i Team NINJA su službeno potvrdili da će njihov mračni soulslike akcijski RPG smješten u eru Triju kineskih dinastija izaći 3. ožujka iduće godine. Kako smo doznali, u ponudi će se naći nekoliko različitih izdanja. Uz standardno izdanje, tu je i Digital Deluxe Edition, u kojem će se naći Season Passa sa tri DLC packa u kojima će se naći novi generali, demoni i scenariji. Kao bonus, tu je i Qinglong oklop, dok će svi svi koji igru kupe do 16. ožujka na poklon dobiti Baihu oklop. To nije sve, jer sve koji naprave prednarudžbu igre očekuje i posebni bonus u vidu Zhuque oklopa. Za kraj, vrijedi spomenuti i to da će u ponudi biti dostupan i Steelbook Edition, u kojem će se još naći i dva bonus itema (Crown of Zhurong i Crown of Gonggong).

Od ranije je poznato da ćemo spomenutu igru moći zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, kao i to da će ista već od svoga launcha biti dostupna i u sklopu ponude Xbox Game Passa.