Image Alt

Kuvo TV

EA i Marvel zajedno rade na tri nove superherojske igre

Iako se o tome šuškalo već neko vrijeme, iz Electronic Artsa su sada i službeno potvrdili da su sa Marvelom sklopili ekskluzivno dugogodišnje partnerstvo koje bi trebalo rezultirati stvaranjem minimalno triju superherojskih igara za konzole i PC.

Jedna od tih naslova je, kao što je ranije i najavljeno, Iron Man, na kojem radi EA Motive (Star Wars Squadrons, Dead Space remake.) Igra je, prema najnovijim insiderskim izvorima, trenutno zakoračila u svoju prvu testnu fazu, ali sigurno je nećemo vidjeti još nekoliko godina. Druga igra o kojoj već neko vrijeme kruže glasine i insiderske informacije trebala bi biti open world akcijska avantura sa Black Pantherom, no EA se još uvijek nije oglasio povodom cijele situacije vezane za te leakove.

Kada je u pitanju treća igra iz ovog partnerskog paketa, trenutno nema nikakvih detalja. No, s obzirom na to da su iz Electronic Artsa u posljednje prilično aktivni sa single player igrama sa jakom pričom, za očekivati je da će i ta igra biti sličnog karaktera.