Image Alt

Kuvo TV

Diablo 4 navodno izlazi tijekom idućeg travnja

Ako je vjerovati još uvijek neslužbenim informacijama koje stižu od strane prilično pouzdanih izvora, Diablo 4 bi trebao izaći već na samom početku iduće fiskalne godine.

Prema informacijama koje nam donose poznati insideri Nick Baker i Jez Corden, Diablo 4 bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom travnja iduće godine.

Oba insidera su iste detalje objavili gotovo istovremeno, Baker tijekom Xbox Era podcasta, a Corden u članku za Windows Central, a prema onome što su doznali od svojih izvora, puna verzija Diabla 4 bi trebala stići tijekom travnja, dok je launch njene early access verzije navodno planiran za veljaču.

Prema istim informacijama, prednardužbe igre trebale bi biti dostupne već početkom idućeg mjeseca, što znači da ćemo potvrdu svih ovih informacija vjerojatno dobiti najkasnije tijekom ovogodišnjeg The Game Awardsa, koji nas očekuje 8. prosinca, gdje bi sama igra trebala dobiti prvi konkretniji marketinški “poguranac” kao uvertiru u veliku kampanju koja će potom uslijediti.

Diablo 4 je trenutno u pripremi za gotovo sve aktualne platforme, a hoće li možda u međuvremenu PC verzija dobiti neki prioritet u odnosu na konzolaške, doznat ćemo vrlo brzo.