Image Alt

Kuvo TV

Death Stranding slavi treći rođendan, do sada je prodan u preko 10 milijuna primjeraka

Death Stranding danas slavi svoj treći rođendan, a povodom ovog velikog događaja, iz Kojima Productionsa su odlučili da se zahvale svim fanovima na trogodišnjoj podršci, ali i da nam otkriju poneku informaciju vezanu za samu prodaju ovog Kojiminog hita.

Naime, spomenuta igra je, kako doznajemo, do sada uspjela da se proda u preko 10 milijuna primjeraka. Navedena brojka obuhvatila je prodajne rezultate Death Stranding i Death Stranding Director’s Cut igara i svakako je impresivna, osobito ukoliko uzmemo u obzir da se radi o prilično nekonvencionalnom ostvarenju.

Death Stranding se 8. studenog 2019-te inicijalno pojavio na PlayStationu 4, a 14. lipnja 2020-te uslijedila i njeghova PC verzija. Zatim smo 24. rujna 2021. godine dobili i Death Stranding Director’s Cut za PlayStation 5, a to ista redateljska verzija pojavila se i za PC 30. ožujka ove godine.

Komercijalni uspjeh Death Strandinga gotovo sigurno bi trebao predstavljati vjetar u leđa Kojimi i njegovom Kojima Productionsu koji, sudeći prema velikom broju prilično kredibilnih leakova, već rade na nastavku spomenute igre.