Image Alt

Kuvo TV

Donosimo vam preliminarni popis izlagača i sadržaja na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1

Kao što smo već najavili, Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 održat će se u Zagrebu ovaj tjedan u paviljonu 8a na Zagrebačkom velesajmu i to u periodu od 12. i 13. studenog. Iako ekipa iz Reboota štedi na informacijama što bismo sve mogli vidjeti na događaju, ipak smo dobili nekakav pogled u ono što možemo očekivati.

Na događaju nas očekuje dvadesetak next-gen konzola na kojima ćemo moći zaigrati najveće i najiščekivanije igre ove jesni. Osim toga, Indie Expo donijet će nam projekte nezavisne produkcije iz cijele regije, dok ćemo u sklopu štandova Carta Magice i Terrible Creationsa moći iskusiti rasne društvene igre, kao što su Dungeon & Dragons ili Gloomhaven.

Moći ćemo se prošetati kroz Holofame i upoznati hologramske projekcije nekih povijesnih ličnosti. Uz sve to, PISMO donosi svoje mnogobrojne simulatore koje ćemo isprobati. Njih smo nedavno spomenuli u našem intervjuu s izvršnom direktoricom Tiny Meow Studija Reom Budić.

Naravno, glavna atrakcija ovog događaja bit će jubilarna deseta sezona najveće regionalne eSports lige A1 Adria League u kojem ćemo gledati finale u igrama Brawl Stars, FIFA 22 i CS:GO.

Također, Misfit Village dodatno će prezentirati svoju horor avanturu Go Home Annie, čija je demo verzija nedavno izbačena, dok će ReRoot i Frozen Pixel pokazati svoju Joe Wander puzzle avanturu, a Green Goo Games će predstaviti svoju akcijsku igru Need For Cheese. Naravno, očekujemo još veći broj indie studija koji će prezentirati svoje igre, a ovo su samo neki od njih.