Image Alt

Kuvo TV

Knights of Honor II: Sovereign konačno ima datum izlaska

Već smo par puta pisali o dugo očekivanom nastavku Knights of Honora. Ekipa iz Black Sea Gamesa je puno radila na peglanju igre i stalno nas o tome informisala kroz Dev Diariese. Da se malo podsjetimo, prvi Knights of Honor je izašao davne 2004. godine i napravio je pravu malu revoluciju na RTS sceni. Igra je bila izuzetno popularna kod nas jer je bilo moguće birati razne blakanske nacije koje su bile na mapi Europe u srednjem vijeku. Autoru članka je osobno uvijekbilo zanimljivo gledati koje će novo nemušto ime AI generisati za nekog novog viteza balkanskih država.

Knight of Honor II : Sovereign je trebao izaći još krajem 2020. godine, ali to se nije dogodilo. Moramo priznati da smo već digli ruke od svega, kad eto maila u kojem stoji da Knights of Honor II: Sovereign igramo već od 6. prosinca!

Napokon datum izlaska i to, moramo priznati, dosta blizu s obzirom na to da je ovo čekanje do sada baš potrajalo. Ovako kratak najavni period je možda i dobar znak, jer izgleda da autori nisu htjeli ništa ranije da objavljuju dok ne budu sigurni da je igra gotova. A možda je ovo i prilika za njih da ugrabe malo spotlighta pošto su svi ostali otkazali svoje igre i prosinac će nam biti manje-više pust u usporedbi na ono na šta smo inače navikli. U svakom slučaju, mi je igramo vjerovatno među prvima i javljamo dojmove čim ih budemo imali.