Image Alt

Kuvo TV

NCSOFT je predstavio open world MMO shooter Project LLL

Južnokorejski studio NCSoft, inače poznat po razvoju MMORPG igara, poput Guild Warsa 2, City of Heroesa i Lineage, ranije ove godine je otkrio da razvija brojne igre različitih žanrova, a ovaj tjedan je pokazao jednu od njih. Objavio je devetominutni video u kojem pokazuje gameplay svoje nadolazeće MMO pucačine iz trećeg lica pod kodnim imenom Project LLL.

Osim dvominutnog trailera, objavljen je i intervju s voditeljem projekta Seederom Jaehyunom Baeom, koji je pružio dodatne detalje o igri. U intervjuu je rekao da će Project LLL biti AAA igra i da će preko nje studio stvoriti popuno novi žanr koji se razlikuje od trenutnih looter pucačina i Battle Royala na tržištu.

Za razvoj igre studio koristi Unreal Engine 5, a ista će sadržavati znanstveno-fantastične elemente i  okruženje. Prema Baeu, Project LLL se također može kategorizirati kao podžanr alternativne povijesti gdje je određeni događaj uzrokovao da se stvari dogode drugačije od one u stvarnosti (paralelni svemir). U intervjuu se spominje 23. stoljeće i Bizantsko Carstvo iz 10. stoljeća, dajući naznake o vremenskim okvirima koje igrači mogu očekivati ​​u igri.

Project LLL je trenutno u razvoju za PC i konzole, a trebala bi izaći nekada tijekom 2024. godine.