Image Alt

Kuvo TV

Crystal Dynamics je jasno dao do znanja da je čuo želje fanova za povratkom Legacy of Kain serijala

Crystal Dynamics je rekao da je dobio nevjerojatno mnogobrojan odgovor na nedavnu anketu osmišljenu da procijeni interes za potencijalno oživljavanje Legacy of Kain serijala.

U listopadu je tvrtka pokrenula upitnik pitajući igrače/ice što bi željeli vidjeti ako se klasična gotička serija o vampirima vrati. U četvrtak je rečeno kako takve ankete obično dobiju nekoliko tisuća odgovora, ali da je ova vezana za Legacy of Kain dobila više od 100.000 odgovora.

“Htjeli smo steći perspektivu zajednice o tome što igrači traže ako ponovno posjetimo zemlju Nosgoth inaš Legacy of Kain”, rekao je izvršni direktor Crystal Dynamicsa i Eidosa Phil Rogers tijekom Embracer Groupovog sastanka sa ulagačima.

“U prošlosti smo vidjeli kako ovakve ankete obično dobivaju između 1.000 i 3.000 odgovora, ali kada smo pitali ljude o Legacy of Kainu, dobili smo preko 100.000 odgovora. 73 000 igrača ispunilo ju je u cijelosti, a ako ste vi jedan od njih, zahvaljujemo vam puno i cijenimo da je to bio popriličan napor s obzirom na to da je anketa bila prilično opsežna. Vidjeli smo da su vijesti o našoj anketi podijeljene na društvenim i medijskim platformama i stvarno smo smatrali da je ovo sjajan način da ponovno pokrenemo ovu strastvenu zajednicu obožavatelja ovom legendarnom serijom igara za računala i konzole. Budite uvjereni, čujemo vas glasno i jasno, i nastavit ćemo vas obavještavati o tome što ako mogućnosti koje predstoje za Legacy of Kain u budućnosti.” – poručili su iz Crystal Dynamicsa.

Legacy of Kain ima kultni status i veliku popularnost kod mnogih fanova dan danas, unatoč tome što gotovo 20 godina nema nove igre u serijalu. Prva igra,  izašla je 1996. godine, dok je Legacy of Kain: Soul Reaver, izašao 1999. godine. Igru je režirala scenaristica i redateljica Uncharteda Amy Henning, a obje igre je objavio Crystal Dynamics. Legacy of Kain: Defiance je bio zadnja igra u serijalu, izašla je 2003. godine, a veliki broj nedovoljno uspješnih nastavaka je ”uspavao” serijal. No, lako je moguće da uskoro dobijemo obavijest o novom nastavku, ili možda remakeu jednoga od dva prva nastavka.