Image Alt

Kuvo TV

The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 je službeno najavljen kao prvi naslov iz druge sezone ove horror franšize

Raniji leak vezan za buduće igre iz The Dark Pictures Anthology serijala službeno je potvrđen otkrivanjem nove, pete po redu igre i ujedno prve iz druge sezone ovog horror antologije.

Sada već tradicionalno, izlaskom aktualne igre, u ovom slučaju igre The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me koja stiže sutra, otkrivena je i iduća igra koju ćemo vrlo vjerojatno zaigrati nekada tijekom 2023. godine.

The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 je naslov koji će otvoriti drugu sezonu The Dark Pictures antologije. Iako je još uvijek rano za bilo kakve konkretnije detalje o njemu, premijerni trailer koji možete vidjeti ispod otkrio nam je temu i setting same igre. Naime, The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 će nas odvesti u budućnost i daleki svemir, a iz kratkog trailera možemo osjetiti Dead Space i Event Horizon atmosferu, što će se defitivno svidjeti ljubiteljima svemirskih SF horrora.

U međuvremenu, dok čekamo nove informacije, red je da još jednom podsjetimo na The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, koji već sutra stiže na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.