Image Alt

Kuvo TV

Assassin’s Creed Valhalla početkom idućeg mjeseca dobiva svoj finalni DLC

Kraj ove godine ujedno bi trebao označiti i kraj Ubisoftove post-launch podrške za Assassin’s Creed Valhallu.

Kao što je od ranije poznato, Ubisoft će početkom idućeg mjeseca, točnije 6. prosinca, izdati finalni DLC koji će zaključiti Eivorovu priču. Posljednji DLC prigodno nazvan The Last Chapter bit će potpuno besplatan, a predstavljat će znatno manji dodatak koji stiže nakon ranije izašlih Wrath of the Druids, The Siege of Paris i Dawn of Ragnarok ekspanzija, koji bi veličinom trebao biti jednak DLC-u sa Kassandrom iz Assassin’s Creed Odysseyja.

Kako biste pristupili sadržaju ovog DLC-a, morat ćete obaviti cijeli niz zadataka iz same Valhalle, uključujući i kompletiranje cijele priče i mitskih story misija, nadogradnju svoga naselja do petog levela, ubijanje svih meta iz Reda Drevnih i otkrivanje njihovog vođe i još mnogo toga.

The Last Chapter će u igru stići sa 1.6.2 nadogradnjom, koja će također donijeti još nekoliko poboljšanja, uglavnom kozmetičke prirode. Također, spomenuta nadogradnja bi trebala i zaključiti dosadašnje sezonske festivale i donijeti nagrade. Nažalost, iako su se mnogi nadali da će sa navedenom nadogradnjom u igru stići i New Game + mod, to se ipak neće dogoditi, budući da je Ubisoft službeno odustao od uvođenja spomenutog moda.

Assassin’s Creed Valhallu trenutno možete zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama.