Image Alt

Kuvo TV

Iduća igra NetherRealm Studiosa je ili Mortal Kombat 12 ili Injustice 3!

Mortal Kombat 12? Injustice 3? Marvel tučnjava ili nešto sasvim peto? Ovo su samo neka od pitanja koja nas već duže vrijeme proganjaju kada je u pitanju nova igra NetherRealm Studiosa. No, zahvaljujući novom tweetu Eda Boona, taj izbor je donekle sužen.

Boon je odgovarajući na pitanja fanova koja je iduća igra NetherRealma odgovorio onako politički – ili Mortal Kombat 12 ili Injustice 3!

Ne otkrivajući ništa dodatno, Boon je uspio zagolicati maštu fanova. No, budući da se radi o jednom od najvećih trollova game developmenta, postoji realna šansa da Boon samo još jednom zadirkuje fanove. S druge strane, s obzirom na to da su od izlaska Mortal Kombata 11 već prošle tri godine, a od Injusticea 2 čak pet, postoji solidna šansa da bismo uskoro doista mogli doznati na čemu Ed Boon i ekipa rade. U ovom trenutku, s obzirom na komercijalni uspjeh Mortal Kombata 11, izglednije je da će i iduća igra biti upravo iz ovog serijala. Tko zna. možda nas gospon Boon iznenadi već na The Game Awardsu 2022 najavom svoje nove igre – to je uspio uraditi najavom Mortal Kombata 11, ne vidimo zašto mu to ne bi pošlo za rukom i ove godine…