Image Alt

Kuvo TV

Team Ninja potvrdio planove vezane za reboot Ninja Gaiden i Dead or Alive franšiza

Iako se već neko vrijeme šuška o povratku Ninja Gaiden i Dead or Alive franšiza, prvi konkretniji dokazi koji govore da Team NINJA razmišlja u tom smjeru stigli su tijekom Koei Tecmove najnovije prezentacije u sklopu G-Star konferencije, gdje je otkriveno da spomenuti studio planira da oživi obe franšize koje su ga i proslavile.

Naime, tijekom spomenute prezentacije, prikazan je slide na kojem su se našli screenovi iz Ninja Gaiden i Dead or Alive igara, pri čemu je otkriveno od strane glavnog čovjeka studija Team NINJA Fumihikoa Yasude kako postoje planovi za rebootanje spomenutih franšiza te da ćemo više informacija dobiti u periodu koji je pred nama.

Naravno, nerealno je očekivati da vidimo reboot izdanja Ninja Gaidena i Dead or Alivea u skorije, osobito ukoliko u obzir uzmemo činjenicu da Team NINJA punom parom radi na nekoliko ambicioznih ostvarenja kao što su Wo Long: Fallen Dynasty koji stiže tijekom ožujka 2023. godine te Rise of the Ronin, čiji je izlazak predviđen za 2024. godinu.