Image Alt

Kuvo TV

Stiže nam nova AAA Alien igra, a sve izvjesniji je i nastavak Alien Isolationa

Ako je vjerovati informacijama kojima raspolaže ugledni i uvijek kredibilni insider Tom Henderson, u pripremi je nova AAA Alien igra.

Henderson tvrdi da je do saznanja o spomenutom ostvarenju došao zahvaljujući anonimnom izvoru koji mu je proslijedio dokumentaciju i informacije vezane za navedenu igru. Prema tim informacijama, nova Alien igra je trenutno u razvoju pod kodnim imenom “Marathon”, a njen izlazak je planiran za blagdanski period iduće godine.

Studio koji radi na igri, nažalost, ovom prilikom nije otkriven, no Hendersonov izvor navodi kako je se radi o survival horroru za aktualne platforme koji inspiraciju crpi iz klasika žanra kao što su Dead Space i Resident Evil.

To nije sve, kada je u pitanju Alien, budući da Henderson tvrdi da je od istog izvora doznao nekoliko detalja o potencijalnom nastavku Alien: Isolationa. Prema tim informacijama, nastavak spomenutog hita ili je već u razvoju ili je trenutno u “pitch” fazi. I u ovom slučaju nije poznato koji studio stoji iza njegovog razvoja, no vrlo vjerojatno je ponovno u pitanju Creative Assembly.

Naravno, unatoč Hendersonovoj kredibilnosti, na ove informacije do daljnjeg trebamo gledati sa određenom dozom rezerve.