Image Alt

Kuvo TV

Level Zero je novi uzbudljivi asimetrični SF horror koji nas očekuje iduće godine

Ljubitelje atmosferičnih multiplayer horrora iduće godine očekuje još jedna poslastica, koju zajedno spremaju tinyBuild i DogHowl Games.

Level Zero je novi asimetrični PvP SF horror u kojem će tim od četvero znanstvenika morati popraviti električne kontrolne sustae kako bi pobjegli iz baze koju teroriziraju dva čudovišta slična Xenomorphima iz poznate Alien franšize. Igrači će u ulozi znanstvenika morati koristiti svjetlo kao ultimativno oružje protiv čudovišta te će, naravno, morati surađivati ukoliko žele da prežive. S druge strane, čudovišta će koristiti mrak i pogodne situacije za zaskoče preživjele, a raspolagat će i nekolicinom korisnih sposobnosti poput, primjerice, telepatije.

Prema svemu što smo dosad mogli vidjeti, Level Zero bi mogao biti veliki hit kada se iduće godine pojavi na PS4, PS5, Xbnox One, Xbox Series X/S i PC platformama. Dok čekamo više informacija i sve izvjesniju skoru betu, donosimo vam novi trailer koji bi vam trebao pružiti kratki uvid u ono što nam ova igra donosi.