Image Alt

Kuvo TV

Iza nove AAA Alien igre navodno stoji Grasshopper Manufacture

Prije nekoliko dana, pisali smo o novoj, još uvijek nenajavljenoj Alien igri čiji je izlazak navodno planiran za kraj iduće godine. Tom prilikom, zahvaljujući insiderskim informacijama uvijek pouzdanog Toma Hendersona, doznali smo da se radi o AAA ostvarenju na tragu klasika horror žanra kao što su Dead Space i Resident Evil, no tom prilikom nije otkriveno koji studio radi na navedenoj igri. Ipak, zahvaljujući novim neslužbenim detaljima, možda smo odgonetnuli koji razvojni tim stoji iza ovog projekta.

Naime, sudeći prema još uvijek neslužbenim i nepotvrđenim informacijama koje stižu od nekolicine izvora, studio koji radi na spomenutoj AAA Alien igri je ni manje ni više nego Grasshopper Manufacture.

Za slabije upućene, radi se o ne pretjerano velikom studiju na čijem čelu se nalazi Goichi Suda aka Suda51, a koji je najpoznatiji po radu na igrama iz No More Heroes serijala. Ovaj razvojni tim do sada nije radio na nekim velikim AAA naslovima, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se, ukoliko su navedene informacije točne, snaći sa razvojem jednog takvog projekta. Također, bit će zanimljivo vidjeti i o kakvoj igri će se zapravo raditi, budući da o njoj još uvijek nije poznato ništa konkretno.