Image Alt

Kuvo TV

MOBA Predecessor je od danas dostupna u svojoj Early Access verziji

Mnogi se od vas sigurno sjećaju inovativne MOBA igre Paragon koja je bila ekskluziva na Epic Gamesu. Ta igra službeno je izdana 2016. godine, a dvije godine poslije je ugašena, nakon čega je potpuno pala u zaborav. Srećom, Epic Games je ponudio besplatno preuzimanje Paragonovih značajki, likova i sadržaja koji je uključivao 20 likova s njihovim skinovima i animacijama i mapom na kojoj se igra igrala.

2018. godine, Omeda Studios je preuzeo određene dijelove te odlučio započeti razvoj vlastite Paragon igre pod nazivom Predecessor. Njihova igra već je četiri godine u razvoju, a od 1. prosinca ove godine izlazi i njena Early Access verzija.

Nažalost, Predecessor neće biti besplatan za preuzimanje. Kako biste dobili pristup igri, morat ćete kupiti određeni bundle, a u ponudi Rare Bundle, Epic Bundle i Legendary Bundle. Svaki od tih bundleova sadrži određene pogodnosti poput otključavanja heroja ili kredita u igri.

Sama igra je koncipirana tako da u njoj istovremeno može sudjelovati 10 igrača, podijeljenih u dva tima, pri čemu svaki igrač kontrolira svog odabranog heroja. Ne postoje dva ista heroja. Svaki heroj ima svoje jedinstvene sposobnosti i dizajn. Predecessor funkcionira kao i svaka druga MOBA igra, skupljat ćete novce za predmete, a predmeti također omogućuju heroju da postane moćniji, dajući mu bolje atribute kao što su moć, brzina napada, zdravlje itd. Glavni cilj je uništiti neprijateljev Primal Core. XP će također igrati važnu ulogu, što je vaš heroj veći level, to ga je teže ubiti i imat će pristup većem broju vještina.

Naravno, bit će zanimljivo vidjeti prijem ove igre, pošto tjedan dana kasnije izlazi i druga Paragon igra Overprime koja će sigurno biti konkurent Predecessoru.