Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je popis igrivih likova igre Transformers: Reactivate

Nedavno najavljena igra Transformers: Reactivate već sada važi za najambiciozniji naslov inspiriran dobrim starim i još uvijek popularnim Transformersima. Inicijalni trailer dao nam je naslutjeti kakva bi Transformers: Reactivate mogla biti igra, a zahvaljujući novom leaku možda smo doznali i s kojim bismo likovima mogli zaigrati.

Prema leaku koji donosi izvjesni Twitter korisnik @ROTBtrailer, a koji navodno datira još iz rane verzije igre iz 2018. godine (da, igra je već nekoliko godina u razvoju), na raspolaganju bismo trebali imati 10 igrivih likova. Ukoliko se nešto nije promijenilo, igrivi bi trebali biti sljedeći Autoboti i Decepticoni: Bumblebee, Hot Rod, Ironhide, Sunstreaker, Windblade, Ratchet, Starscream, Soundwave, Slipstream i Shockwave. Uz screenshot sa potencijalnim igrivim likovima, dobili smo priliku vidjeti i još nekoliko prilično mutnih in-game screenova, a iste vam također donosimo ispod.

Transformers: Reactivate je trenutno u razvoju za PC i konzole. Iako prilikom najave igre, koju smo vidjeli tijekom ovogodišnjeg The Game Awardsa, nismo doznali o kojim se konzolama radi, vjerojatno su u pitanju samo PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Također, još uvijek je rano za bilo kakve informacije o samom izlasku igre, no velika je šansa da ćemo na isti morati pričekati još barem godinu ili dvije.