Image Alt

Kuvo TV

God of War TV serija će biti vjerna svome “nordijskom” prijedlošku

Nakon što smo prije nekoliko dana doznali da je Amazon službenu dao zeleno svjetlo za produkciju God of War TV serije, stigle su nam i nove informacije vezane za ovo live action ostvarenje.

Nakon potvrde TV adaptacije jedne od najpoznatijih i najboljih PlayStation franšiza, iz Amazona su se oglasili sa još nekoliko informacija. Prij svega, doznali smo da će spomenuta serija biti inspirirana Kratosovom nordijskom sagom te da će biti veoma vjerna svome prijedlošku.

Da Amazon Studios ne planira ništa prepustiti slučaju te da nema namjeru na bilo koji način razljutiti fanove, potvrdio je za Collider šef Amazonovog TV odjela Vernon Sanders, pozivajući se na svoje vjerne adaptacije, prije svega na Invicible i The Boys.

God of War TV serija nastaje u kolaboraciji Amazon Studiosa, Sony Pictures Televisiona i PlayStation Productionsa. Za njen scenarij zadužen je Rafe Judkins (The Wheel of Time), a pomažu mu i scenaristi Mark Fergus i Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man, The Expanse). Svi oni rade na seriji i kao izvršni producenti, a cijeli projekt budno nadgledaju i šef Santa Monica Studiosa Yumi Yang i, naravno, kreativni direktor i tvorac God of Wara, Cory Barlog. Više detalja o samoj seriji, uključujući i informacije o potencijalnom castingu, bit će okriveno naknadno.