Image Alt

Kuvo TV

High on Life je igra sa najboljim launchem na Xbox Game Passu u 2022. godini

Ukoliko se pitate koja je to igra tijekom 2022. godine imala najuspješniji launch na Xbox Game Passu, odgovor bi vas, barem onako na prvu, mogao iznenaditi. Vjerovali ili ne, nedavno izašla FPS komedija High on Life uspjela je da privuče rekordan broj Xbox Game Pass pretplatnika i postane igra sa najboljim launchem na spomenutom Microsoftovom pretplatničkom servisu.

Iz Microsofta su službeno potvrdili kako je ova otkačena igra, iza koje stoji tvorac mega popularnog animiranog serijala Rick & Morty, tijekom još uvijek aktualne imala najveći launch na Xbox Game Passu. No, to nije sve, jer je High on Life ujedno postao vlasnik najvećeg third party launcha na Xbox Game Passu te najuspješnija (striktno) single player u povijesti ovog pretplatničkog servisa.

Je li High on Life doista toliko dobar i što je zaparvo glavni razlog njegovog ogromnog uspjeha, pokušat ćemo vam otkriti u našoj recenziji koja je u pripremi. Do tada, podsjećamo kako ovu igru trenutno možete zaigrati na Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama.