Image Alt

Kuvo TV

Sifu početkom iduće godine dolazi na Xbox konzole i Steam

Još otkako se pojavio na Sonyjevih konzolama, znali smo da Sifu definitivno neće ostati trajna (konzolaška) PlayStation ekskluziva. Zapravo, nakon što se naknadno pojavio i za Switch, ovaj sjajni borilački hit će početkom iduće godine ugledati svjetlost dana i na Xbox konzolama, ali i na Steamu.

Studio Sloclap službeno je potvrdio kako će Sifu na Xbox One, Xbox Series X/S i Steam stići tijekom idućeg ožujka i to zajedno sa potpuno novim Arenas modom, koji će također biti dostupan i na ostalim verzijama igre.

Arenas mod će stići u formi nove nadogradnje, a sastojat će se od devet novih mapa, krcatih novim izazovima koji će varirati u svojoj težini, a koji bi trebali donijeti sate i sate dodatnog i u svakom smislu prepoznatljivog Sifu gameplaya. Kompletiranjem tih izazova, u igri ćemo otključavati cijeli niz modifiera s kojima ćemo dobivati nove alternativne poteze, cheatove i outfite.

Ovom prilikom, iz Sloclapa nisu precizirali kada će se Sifu točno pojaviti na Steamu i Xbox konzolama. U međuvremenu, podsjećamo da ovaj sjajni naslov već sada možete zaigrati na PS4, PS5 i Switch konzolama, dok je njegova PC verzija trenutno dostupna isključivo putem Epic Games Storea.