Image Alt

Kuvo TV

Death Stranding film neće biti blockbuster krcat poznatim glumcima i eksplozijama

Za razliku od prve, a kako stvari stoje i druge Death Stranding igre, koje su krcate brojnim poznatim glumačkim licima, filmska adaptacija ovog Kojiminog hita navodno će biti totalna suprotnost.

U samu produkciju nedavno najavljenog Death Stranding filma uključuno je nekoliko poznatih imena iz svijeta filma. Gospon Kojima će, naravno, producirati film, a u tome će mu pomoći i izvršni producent ovogodišnjem filmskog hita Barbarian Alex Lebovici sa svojim Hammerstone Studiosom, koji će ujedno u potpunosti i financirati film.

Upravo je Lebovici tijekom nedavnog intervjua za Deadline otkrio kako će sam Death Stranding film biti znatno intimniji i prizemniji od drugih sličnih visokobudžetnih adaptacija. Sukladno tome, u njemu ne bismo trebali vidjeti brojne poznate glumce i skupocjenim spektakularnim scenama, već će primarno biti fokusiran na svoju artističku i narativnu stranu i to na način na koji nitko dosad nije to učinio sa jednom gaming ekranizacijom.

Kada su u pitanju sami likovi iz igre, Kojima je tijekom intervjua za IGN priznao da još uvijek nije odlučio hoćemo li iste, prije svega glavnog protagonista Sama Portera Bridgesa, vidjeti u filmu.