Image Alt

Kuvo TV

Još ima nade za nastavak Crytekove Xbox ekskluzive Ryse: Son of Rome

Crytekova akcijska avantura Ryse: Son of Rome u isto vrijeme predstavlja jednu od najimpresivnijih Xbox One konzolaških ekskluziva i jedno od najvećih razočaranja spomenute ere. I dok je mišljenje o ovoj igri, kako od strane kritike tako i od samih igrača, uglavnom bilo podijeljeno, svi se slažu u tome da bi voljeli vidjeti nastavak ove igre. A kako stvari stoje, isti bi na kraju možda i mogli dobiti.

Mogući nagovještaj da bi Crytek mogao raditi na nastavku Ryse: Son of Romea stiže nam putem novog oglasa za posao koji je ovaj studio objavio putem Twittera. U tom oglasu je uz nekolicinu otvorenih pozicija primjećen vizual na kojem se nalazi upravo Ryse: Son of Rome koji je, ukoliko se sjećate, inicijalno i bio zamišljen kao serijal.

Je li nastavak Ryse: Son of Romea doista u pripremi ili je navedeni vizual čisto onako završio u ovom postu, trenutno nije poznato. Crytek se povodom svega još nije oglasio, no s obzirom na to da punom parom radi na Crysisu 4, mala je šansa da ćemo bilo što uskoro doznati.