Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je okvirni datum izlaska Death Strandinga 2

Kojima nikoga nije uspio iznenaditi nedavnom najavom Death Strandinga 2. Tijekom nedavnog The Game Awardsa 2022 očekivali smo, pa i dočekali najavu spomenute igre, no tom prilikom su izostali bilo kakvi dodatni detalji vezani za potenijalni datum njenog izlaska. Ipak,zahvaljujući informacijama koje nam stižu od uposlenika jednog od Sonyjevih first party studija, možda smo doznali poneki novi detalj.

Novi leak stiže zahvaljujući Franku Alibertiju, senior artistu Sonyjevog studija Visual Arts, koji je na svome ArtStation profilu naveo kako će Death Stranding 2 izaći nekada tijekom 2024. godine. Ta informacija je vrlo brzo uklonjena sa njegovog profila, no ipak je ostala dovoljno dugo da je netko uprati i screenshotuje.

Je li Aliberti zabunom naveo 2024. godinu kao okvirni datum izlaska Death Strandinga, misleći da je njegov okvirni datum već potvrđen, pa je potom isti podatak uklonio? Moguće. Isto tako, moguće je da se izlanuo, pa je dobio instantnu opomenu da navedeni info što prije ukloni. S druge strane, ostaje pitanje otkud Aliberti, koji je član Visual Artsa, da radi na Death Strandingu 2 i, ukoliko doista radi, u kojoj mjeri je uključen u sam razvoj igre.

Naravno, izlazak Death Strandinga 2 tijekom 2024. godine nam svakako zvuči realnom opcijom, no dok god se Kojima i ekipa ne oglase, bit ćemo oprezni sa bilo kakvih prognozama i pretpostavkama.