Image Alt

Kuvo TV

Naughty Dogov novi IP bi mogao imati strukturu TV serije

Naughty Dog se već godinama etabilirao kao jedan od najvećih i najznačajnijih Sonyjevih first party studija, što je i sasvim razumljivo s obzirom na to da svakim svojim novim projektom ruši brojne granice i postavlja neke nove trendove i temelje cijele gaming industrije. Da bi ovaj razvojni tim tako mogao i nastaviti, najbolje govore nove informacije koje se tiču jednog od njegovih budućih projekata.

Uz ranije najavljenu The Last of Us multiplayer igru te treći nastavak o kojem se sve češće priča, Naughty Dog radi na minimalno jednom novom IP-ju koji bi, prema riječima glavnog čovjeka studija Neila Druckmanna mogao biti strukturiran na način na koji su strukturirane moderne TV serije.

Što to konkretno znači, za sada nismo sigurni, no Druckmann je već sada potvrdio da ne radi sam na scenariju za novu igru, već mu u tome pomaže više scenarista, što se donekle poklapa sa načinom na koji nastaju moderne serije.

Iako su mnogi požurili sa špekulacijama da bi Naughty Dogova iduća igra mogla biti epizodnog karaktera, Druckmann takvo što nigdje nije naveo, tako da je vrlo moguće da ovaj studio samo ima novi taktički pristup pisanju scenarija za punokrvnu igru, na kakve nas je do sada i navikao. Također, s obzirom na to da je Druckmann intenzivno radio i na predstojećoj The Last of Us TV seriji, moguće je da je odlučio implementirati neka od svojih iskustava koja je stekao tijekom ove suradnje.

Kako god, sigurno će proći još neko vrijeme prije nego što doznamo nešto novo o ovom misterioznom Naughty Dogovom projektu.