Image Alt

Kuvo TV

Autori Gotham Knightsa rade na klasičnoj single player DC igri koju će pokretati Unreal Engine 5

Još od ranije je poznato da Gotham Knights nije jedini naslov na kojem radi studio WB Montreal. Štoviše, nije tajna da ovaj razvojni tim radi na još jednoj igri smještenoj u DC univerzum, a nove informacije koje smo dobili zahvaljujući novom oglasu za posao otkrile su nam još nekoliko detalja o toj misterioznoj igri.

Sudeći prema novom oglasu za posao, WB Montreal radi na single player DC igri koju će pokretati Unreal Engine 5. O kakvoj igri je riječ, i dalje nije poznato. Ranije glasine su sugerirale da bi u pitanju mogla biti nova Batman igra, a šuškalo se i o igri sa Supermanom u glavnoj ulozi, no s obzirom na drastične poteze koje je Warner Bros. napravio u posljednje vrijeme sa DC franšizom, postavlja se pitanje radi li WB Montreal i dalje na istoj igri na kojoj je radio već duže vrijeme ili je možda, uslijed tektonskih pomicanja unutar Warnerovog DC univerzuma, možda ipak započeo razvoj potpuno novog projekta.

Kako god, s obzirom na to da WB Montreal i dalje pokušava da ispravi brojne probleme Gotham Knigtsa, mala je šansa da ćemo uskoro doznati nešto više o ovom novom projektu. U međuvremenu, već krajem svibnja konačno ćemo dobiti priliku zaigrati Rocksteadyjev Suicide Squad: Kill the Justice League, a postoji realna šansa da ove godine doznamo i konkretnije detalje o Wonder Woman igri na kojoj radi Monolith Productions.