Image Alt

Kuvo TV

Novi State of Play navodno će biti održan tijekom idućeg mjeseca, no to nije sve…

Nakon Microsofta i Nintenda, koji su ovih dana otkrili svoje karte za period koji je pred nama, vrijeme je da konačno doznamo i što se događa u Sonyjevim redovima, a sudeći prema novim glasinama, to bismo mogli doznati već uskoro.

Ako je vjerovati poznatom i uvijek dobro upućenom novinaru Jeffu Grubbu, novi State of Play bi mogao biti održan već tijekom ožujka, no to nije sve jer, kako ovaj insider tvrdi, Sony ima u planu još jedan State of Play, koji bismo trebali vidjeti prije početka E3 2023 sajma.

Naime, Grubb tvrdi da će prvi State of Play biti manjeg opsega, vjerojatno standardnog formata sa najavama nekolicine igara (moguće da će čak biti posvećen Insomniacovoj igri Marvel’s Spider-Man 2). S druge strane, drugi State of Play koji bi trebao uslijediti kasnije, vjerojatno krajem svibnja ili početkom lipnja, navodno će biti znatno veći i bliži klasičnim PlayStation Showcase eventima, a to znači da bi isti mogao biti fokusiran na najave nadolazećih PS5 ekskluziva.

Kako god, iako se radi o informacijama koje stižu od uvijek pouzdanog izvora, novinara kakav je Jeff Grubb, na potvrdu istih ćemo morati pričekati još neko vrijeme.