Image Alt

Kuvo TV

Ove godine, očekuje nas Call of Duty 2050!

Nakon što smo krajem prošlog tjedna dobili potvrdu da ćemo i ove godine vidjeti premium Call of Duty naslov, pojavile su se nove informacije koje su nam možda djelomično i otkrile o kakvoj igri se zapravo radi.

Ako je vjerovati informacijama koje su osvanule na Redditu, ovogodišnja igra navodno će se zvati Call of Duty 2050, a u pitanju je spiritualni nastavak Call of Duty: Advanced Warfarea.

Na igri, prema trenutno dostupnim detaljima, radi Sledgehammer Games, a ista bi trebala imati punokrvnu story kampanju. Sama narativna kampanja igre bi nam trebala donijeti borbu ljudskih vojnika i androida. I ovaj put nas očekuje klasična hollywoodska produkcija, što znači da ćemo i u ovogodišnjoj kampanji vidjeti brojna poznata glumačka imena. Naravno, tu je i klasični multiplayer te nova integracija Call of Duty: Warzonea 2.0, koji bi sa dolaskom ove igre trebao donijeti exo-odijela i vertikalnu akciju, da bi se vratio u “normalu” sa Call of Dutyjem koji stiže 2024. godine.

Naravno, ovo je samo još jedna glasina u nizu, pa ćemo sve navedene informacije tako i tretirati dok ne dobijemo bilo kakav konkretniji odgovor od Activisiona ili kredibilnih insidera.