Image Alt

Kuvo TV

Diablo IV otvorena beta nas očekuje krajem idućeg mjeseca

Glasine o skoroj Diablo IV beti, koje su u posljednje vrijeme kružile gaming scenom, službeno su potvrđene od strane Blizzard Entertainmenta.

Iz Blizzarda su službeno potvrdili kako će Diablo IV otvorena beta biti održana krajem idućeg mjeseca. Da budemo precizniji, otvorena beta će na svim raspoloživim platformama biti dostupna od 24. do 26. ožujka. Također, dobili smo i potvrdu da će svi koji naprave prednarudžbu igre dobiti rani pristup beta testiranju i to u periodu od 17. do 19. ožujka.

Otvorena beta bi, prema tvrdnji redatelja igre Joea Shelyja, igračima trebala pružiti priliku da isprobaju prolog i prvi act. Svi glavni i sporedni questovi unutar ta dva poglavlja bit će igračima na raspolaganju, uz mogućnost leveliranja likova do 25. levela. Također, svi koji budu sudjelovali u early access beti moći će svoj progres prenijeti u veliku otvorenu betu koja će biti održana tjedan kasnije. Nažalost, ovom prilikom nije precizirano hoće li kompletan progres iz beta testiranja biti moguće prenijeti u punu verziju igre.

Diablo IV bi se u prodaji trebao pojaviti 6. lipnja, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.