Image Alt

Kuvo TV

Big Ambitions je role-playing poslovna simulacija inspirirana starim GTA igrama

Uskoro će se na Steamu pojaviti igra zvana Big Ambitions. Točnije, 10. ožujka ove godine imat ćemo priliku u early accessu isprobati igru koja je inspirirana GTA: Chinatown Warsom.

To znači da će kamera igranja biti iz ptičje perspektive kao i u prvim GTA igrama, a radnja same igre smještena je u New York. Gradom se slobodno možete šetati ili voziti autima, no ono što ovu igru udaljava od GTA serijala jeste element vođenja posla.

U Big Ambitionsu moći ćemo otvoriti cvjećarnu, restoran, trgovinu, odvjetnički ured itd. Samim širenjem posla, širi se i distribucijska mreža što onda omogućava izgradnju prostora za skladištenje i zapošljavanje specijalističkog kadra. Osim što novac možete potrošiti u poslovne svrhe, također ćete ga moći potrošiti i za kupnju luksuznih stvari kao što su jahte i automobili.

Naime, iz razvojnog studija Hovgaard Games obećali su izdati puno izdanje spomenute igre za godinu dana što je uistinu ambiciozan pothvat, a kako to sve izgleda možete pogledati u traileru ispod.