Image Alt

Kuvo TV

Konačno smo vidjeli kako izgleda gameplay Suicide Squad: Kill the Justice Leaguea – donosimo nove detalje

Kao što je ranije i najavljeno, novi State of Play nam je donio dugo očekivani pogled na igru Suicide Squad: Kill the Justice League, čiji je izlazak planiran za kraj proljeća. Konačno smo dobili priliku da vidimo kako spomenuta igra izgleda u pokretu i što od nje zapravo možemo očekivati, a ono što smo doznali u potpunosti se poklapa sa svime onim što smo o ovom ostvarenju već pisali.

Odmah na početku da odgovorimo na pitanje koje je nas je mučilo još od same najave igre, iako smo već znali odgovor – da, Suicide Squad: Kill the Justice League je doista punokrvni live service naslov, kojeg će biti moguće igrati solo ili u društvu još troje igrača, pri čemu će nam na raspolaganju biti četiri ranije najavljena antiheroja, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang i King Shark. U potpuno novoj suludoj priči koja se odvija pet godina nakon događaja iz Batman: Arkham Knighta (da, još jednom smo dobili potvrdu da će ova igra biti smještena u Rocksteadyjev Arkhamverse), oni će se morati sukobiti sa Brainiacom i cijelom Ligom Pravde (osim, koliko smo mogli vidjeti, Wonder Woman) čiji su članovi pod Brainiacovim utjecajem. No, kako smo doznali, naknadno će u igru u klasičnoj live service maniri biti dodavani novi igrivi likovi i misije, međutim nije otkriveno hoće li isti biti integrirani u postojeću priču ili će donositi zasebne misije i priče. Osim likova i misija, očekuje nas i cijeli niz kozmetičkih dodataka i drugih itema koji će u igru dolaziti u formi dodatnog sadržaja.

Kada je u pitanju gameplay, Suicide Squad: Kill the Justice League će biti klasični third person shooter koji se može pohvaliti fluidnom akcijom na zemlji i u zraku (svaki od likova će na svojstven način moći letjeti, lebdjeti ili visoko skakati), a igranje sa svakim od likova bi trebalo pružiti potpuno drukčiji ugođaj. Ono što nas je pomalo iznenadilo, jeste to da će igra tražiti stalnu internet konekciju bez obzira igrali je solo ili u društvu. Iako nije otkriveno zašto će nam biti potrebna stalna internet konekcija, najvjerojatnije se radi o tome da će igra imati drop in / drop out komponentu, zahvaljujući kojoj će vam se drugi igrači moći pridružiti u svakom trenutku. To također znači da će svi primjerci igre, pa čak i oni fizički, postati neigrivi onog trenutka kada Warner Bros. odluči ugasiti servere na kojima se sama igra vrti.

Unatoč svemu što smo vidjeli i čuli, i dalje nismo sigurno što možemo da očekujemo od ove igre. No, srećom, nećemo morati čekati dugo da iz prve ruke doznamo kako sve prikazao djeluje u praksi, budući da Suicide Squad: Kill the Justice League već 26. svibnja dolazi na PS5, Xbox Series X/S i PC.