Image Alt

Kuvo TV

Službeno je, Mortal Kombat 12 izlazi ove godine

Mortal Kombat 12 je službeno najavljen, no možda ne na način na koji bi očekivali. Naime, tijekom Warner Bros. Discovery sastanka sa ulagačima, potvrđeni su planovi za ovu godinu, te je od igara koje izlaze spomenut i novi nastavak Mortal Kombata.

Dio snimke na kojoj se spominje da uz Suicide Squad igru izlazi i Mortal Kombat 12, možete vidjeti u sklopu tweeta ispod. Bez ikakvog trailera i velike najave ili teaser artova, fanovi serijala i rada developerske ekipe NetherRealm Studios su napokon dobili jasnu potvrdu što je idući projekt. Zadnji Mortal Kombat je izašao 2019. godine, i već od kraja 2020. godine čekala se najava ili nove Injustice igre ili Mortal Kombata. Neko vrijeme se pričalo da bi iduća igra mogla biti čak Marvel vs DC ili da Ed Boon radi na Mortal Kombat igri koja neće biti klasična fighting igra, no izgleda da su svi ti planovi (ako su uopće postojali) pali u vodu.

Zasad se o Mortal Kombatu 12 ne zna ništa, osim da izlazi ove godine. Kada izlazi i Street Fighter VI, te Tekken 8. Biti će ovo velika godina za žanr.