Image Alt

Kuvo TV

Marvel’s Spider-Man 2 bi mogao biti detaljno predstavljen na idućem PlayStation Showcaseu

Uskoro bi mogli dobiti novosti vezane uz Marvel’s Spider-Man ​​2. Mogućnost za to je natuknuta u nedavnom izvješću za PlayStation. Unutar prošlog tjedna, PlayStation je održao svoju prvu prezentaciju State of Playa za 2023. I dok je ovaj event sadržavao niz dugo očekivanih igara koje izlaze ove godine kao što su Resident Evil 4 i Suicide Squad: Kill the Justice League, Sonyjevih ekskluziva, uključujući nastavak Spider-Mana, nije bilo nigdje. Srećom, ako je novo izvješće nakon State of Playa ikakav pokazatelj, čini se da tišina neće još dugo trajati.

Na temelju novih informacija novinara Jeffa Grubba, Sony trenutno planira održati novi “PlayStation Showcase” prije E3 2023., koji se održava u lipnju. Grubb je rekao da je ovo predstavljanje prvotno planirano da se održi u drugoj polovici 2022. godine, ali ga je Sony  na kraju odgodio jer njegovi studiji još nisu bili spremni ništa pokazati.

Iako Grubb to ne spominje izravno, čini se gotovo zajamčenim da će ovaj novi PlayStation Showcase sadržavati i prikaz Spider-Mana 2. Glavni razlog za ovo je činjenica da će Spider-Man 2 biti daleko najveća PlayStationova igra ove godine. I dok će na ovom događaju zasigurno biti istaknut niz drugih naslova, čini se vjerojatnim da bi Spider-Man 2 bio  središnji dio eventa.

Trenutno jedino što sa sigurnošću znamo o igri jest da će izaći kasnije ove jeseni. Kada bude objavljen, nastavak koji je razvio Insomniac Games bit će dostupan samo na PlayStationu 5.