Image Alt

Kuvo TV

PC Game Pass službeno dolazi u još 40 zemalja, uključujući i sve zemlje iz regije!

Nakon tko zna koliko peticija i zahtjeva upućenih na Microsoftovu adresu, s ciljem da svoje servise konačno omogući i u našoj regiji,konačno stižu dobre vijesti.

Microsoft je konačno načinio prve konkretnije poteze koji se odnose upravo na to, potvrdivši kako će Game Pass uskoro postati službeno dostupan u dodatnih 40 zemalja, uključujući i balkanske i ex-Yu države, uključujući i Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Albaniju i ostale.

Vrijedi naglasiti kako se navedena podrška odnosi isključivo na PC Game Pass, dok još uvijek nema nikakvih informacija kada bismo mogli dočekati i dolazak Xbox Game Passa, budući da Xbox u cijeloj regiji i dalje nije službeno zastupljen. No, bez obzira na to, dolazak PC Game Passa, koji također ima prilično impresivnu i doista široku ponudu igara, svakako predstavlja sjajnu vijest za sve one igrače koji su na ovaj ili onaj način dolazili do pristupa ovom servisu.

Trenutno nije poznato kada će PC Game Pass biti dostupan u našoj regiji, no svi zainteresirani se već sada mogu prijaviti u Xbox Insider Program, koji će Microsoftu poslužiti za testiranje prije samog lansiranja. Također, iako ovom prilikom nije otkriveno koliko će koštati mjesečna pretplata, za očekivati je da se njena cijena neće mijenjati te da ćemo za istu morati izdvojiti 9,99 eura mjesečno. Više detalja o samom servisu i njegovoj dostupnosti očekujemo u periodu koji je pred nama.