Image Alt

Kuvo TV

Je li Ratchet & Clank: Rift Apart iduća PlayStation ekskluziva koja dolazi na PC?

Sudeći prema informacijama koje su se pojavile u sklopu novog oglasa za posao, Ratchet & Clank: Rift Apart bi mogla biti iduća PlayStation 5 ekskluziva koja će ugledati svjetlost dana i na PC-ju.

Naime, u oglasu za posao koji je objavio studio Nixxes, koji se inače u posljednje vrijeme specijalizirao za razvoj PC portova nekolicine PlayStation ekskluziva, navedeno je kako ovaj razvojni tim traga za iskusnim UX/UI inženjerom koji bi radio na implementaciji i poboljšanju UI iskustva kod predstojećih AAA PC igara.

Da bi jedna od tih igara mogla biti Ratchet & Clank: Rift Apart, kao svojevrsni dokaz imamo u popisu “pluseva” koje bi potencijalni kandidati za spomenuto radno mjesto mogli imati, a gdje je navedeno iskustvo u radu sa Coherent middleware alatom, koji je između ostalog korišten i u spomenutom Insomniacovom hitu.

Je li Ratchet & Clank: Rift Apart doista idući PlayStation hit koji stiže na PC? Vrlo moguće – Nixxes je u posljednje vrijeme veoma dobro surađivao sa Insomniacom i to prilikom portanja Marvel’s Spider-Man Remastered i Marvel’s Spider-Man Miles Morales igara, stoga nam nastavak te ugodne suradnje svakako zvuči kao logičan slijed događaja.

Naravno, sada je na Sonyju da sve navedeno i potvrdi. U međuvremenu, podsjećamo da Ratchet & Clank: Rift Apart trenutno možete zaigrati isključivo na PlayStationu 5.