Image Alt

Kuvo TV

Poznata su prva glumačka imena Return to Silent Hill filma, snimanje počinje već idući mjesec

Snimanje filma Return to Silent Hill trebalo bi početi nekada tijekom idućeg mjeseca, no dok čekamo točan datum početka snimanja (a i premijere samog filma), dobili smo i prve detalje vezane za glumačku postavu koju ćemo vidjeti u spomenutom filmu.

Kako doznajemo, glavna uloga u predstojećem filmu dodijeljena je mladom glumcu Jeremyju Irvineu, inače poznatom po ulogama u filmovima kao što su Mamma Mia! Here We Go Again, Treadstone i War Horse. On će utjelotvoriti izvjesnog Jamesa, opisanog kao “slomljenog čovjeka nakon što je razdvojen od njegove istinske ljubavi”. Što se tiče Jamesove “istinske ljubavi”, njena uloga je pripala glumici Hannah Emily Anderson, koja iza sebe ima uloge u filmovima kao što su The Purge, Jigsaw i X-Men: Dark Phoenix. Njeno ime ovom prilikom nije otkriveno, no raniji sinopsis je spominjao povratak glavnog protagonista Jamesa u Silent Hill, koji traga za Mary Crane. Čisto usporedbe radi, u Silent Hillu 2, koji redatelju Christophu Gansu služi kao glavna inspiracija, glavni protagonist James Sunderland je ulicama Silent Hilla tragao za svojom pokojnom suprugom Mary Shepherd-Sunderland.


Gans, koji je oduševljen castingom, nedavno je i sam priznao da će Return to Silent Hill imati određenih odstupanja u usporedbi sa Silent Hillom 2, dok je producent Victor Hadida potvrdio kako ćemo u filmu vidjeti neka od legendarnih čudovišta iz spomenute igre (na čelu sa Pyramid Headom), ali i neka potpuno nova.

Scenarij za Return to Silent Hill piše sam Christophe Gans, a asistiraju mu Sandra Vo-Anh i William Josef Schneide, a snimanje bi idući mjesec trebalo početi u Njemačkoj i Istočnoj Europi.