Image Alt

Kuvo TV

Glumac Lance Reddick je iznenada preminuo u 60. godini

Tužna vijest nas je dočekala večeras – glumac Lance Reddick je iznenada preminuo u 60. godini. Prema prvim informacijama, Reddick je preminuo o svome domu prirodnom smrću.

Karijera ovog karakternog glumca za počela je još sredinom 90-ih, a Reddick je prve zapažene uloge imao u kultnim TV serijama kao što su The Wire i Fringe. U novije vrijeme, mogli smo ga vidjeti u filmovima o John Wicku, ali i u ulozi Alberta Weskera u Netflixovoj Resident Evil seriji. Reddick je tijekom svoje karijere također radio i na nekolicini velikih gaming projekata, a neke od najzapaženijih uloga bile su u Quantm Break, Destiny i Horizon igrama.

Mnogi su ostali šokirani Reddickovom smrću, a koliko je spomenuti glumac bio popularan u gaming krugovima, najbolje svjedoči i informacija da su se Destiny igrači odlučili okupiti unutar igre kako bi mu odali poštovanje. Nisu izostale ni izjave o žalosti cijele filmske, TV i gaming scene, tako da su društvene mreže krcate postovima i temama posvećenim preminulom Reddicku.