Image Alt

Kuvo TV

Sljedeći tjedan, bit će održan PAX East 2023 i otkriveno je tko sve dolazi

Veliki gaming događaj PAX East održat će se i ove godine u Bostonu u SAD-u, a trajat će od 23. do 26. ožujka. Osim što će biti prisutni štandovi tabletop igara, hardvera, opreme i mnogih poznatih studija i izdavača, također će biti održan i showcase na kojem će biti predstavljen veliki broj nadolazećih ili već objavljenih videoigara, a neke će biti moguće zaigrati u svojim demo verzijama ili punim izdanjima.

Na događaju će se tako naći studiji i izdavači kao što su Nintendo, Akupara Games, Angry Mob Games, Bigmode, Chorus Worldwide Games, Daedalic Entertainment, THQ Nordic, Humble Games, Iceberg Interactive, Square Enix i mnogi drugi.

Na događaju će biti moguće zaigrati igre kao što su Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 3, Mario Party, ANIMAL WELL, Trinity Fusion, Elderand, Trinity Trigger, Hellbreach: Vegas, Octopath Traveler II, Mahokenshi itd. Očekuje se također i najava novih indie igara, a možda bude otkriven i pokoji AAA naslov. Što će sve biti otkriveno, vidjet ćemo sljedeći tjedan u četvrtak.