Image Alt

Kuvo TV

Disney Speedstorm idući mjesec dobiva svoju Early Access verziju

Disney Speedstorm, kart racing igra sa Disney i Pixar likovima, dolazi u Early Accessu 18. travnja. Developerska ekipa Gameloft najavila je ovu verziju igre za PC, PlayStation i Xbox konzole te Nintendo Switch, a kad završi ta verzija, dolazi nam puna free to play igra.

I dok će igra izaći u konačnici kao free to play izdanje(zajedno sa podrškom za cross-save i cross-play) ukoliko želite Early Access verziju onda ćete morati kupiti jedno od tri izdanja Founder’s packa. Standardno, Deluxe i Ultimate Founder’s pack izdanja koštaju 29.99, 49.99 i 69.99 američkih dolara, a sa kupnjom jednog od packova ujedno dobivate razne druge dodatke i bonuse.

“Jedva čekamo da fanovi pokrenu svoje motore tako što će nam se pridružiti na trkaćim stazama Disney Speedstorma tijekom early accessa i međusobno se boriti kao legendarni trkači na zadivljujućim stazama inspiriranim Disneyjevim i Pixarovim filmovima,” rekla je Gameloftova Aska Suzuki u priopćenju za javnost . “Jedva čekamo čuti povratne informacije naše zajednice i raditi zajedno na stvaranju igre koja je reaktivna na potrebe i želje igrača dok planiramo ponuditi stalno razvijajuće iskustvo utrka.”

Povodom dolaska spomenutih packova i rane verzije igre izašao je i novi trailer: