Image Alt

Kuvo TV

Netflix za ovu godinu sprema više od 40 igara

Netflix je najavio plan za izdavanje još 40 igara ove godine, čime će dosegnuti brojku od 95 dostupnih igara do kraja godine.

Od kraja 2021. godine se na Netflixu nudi igranje igara za mobilne uređaje, a uskoro će kolekciju upotpuniti čak 16 first-party naslova.

“Ove godine ćemo nastaviti graditi našu ponudu – a to znači da će svakoga mjeseca dolaziti nove igre. Naši pretplatnici će otkriti indie klasike, nagrađivane hitove, RPG-ove, narativne i puzzle avanture kao i sve između, a radimo i sa vodećim studijima videoigara kako bi  vam donijeli te igre” – rekla je potpredsjednica Netflixa Leanne Loombe.

Druga od tri Ubisoftove ekskluzive koja dolazi na Netflix, Mighty Quest: Rogue Palace, zakazana je za 18. travnja, dok je prošla Ubisoftova igra, Valiant Hearts:Coming Home došla u sijećnju. Ubisoft radi sa Netflixom na novoj Assassin’s Creed mobilnoj igri, kao i na seriji. Hit igra Too Hot to Handle, na kojoj je za Netflix radila hrvatska developerska tvrtka Nanobit nastavlja suradnju sa nastavkom Too Hot to Handle: Love is a Game.

Netflix planira raditi igre i kroz lansiranje svoje cloud gaming usluge, a najavili su još par igara i franšiza, kao što je Monument Valley, pa i nova igra Super Evil Megacorpa.

Puno je tu planova i događanja, te Netflixova ponuda izgleda sve bolje.