Image Alt

Kuvo TV

FromSoftware već duže od godinu dana radi na novom projektu, šuška se da je u pitanju Elden Ring 2

Čini se da FromSoftware možda radi na novom projektu od siječnja prošle godine. Iako, nema riječi o tome koji bi to projekt mogao biti, iako mi (i mnogi drugi) već imamo neke ideje (čitaj:Elden Ring 2).

Linkedin je bio prilično jak izvor za pronalaženje malih sitnica informacija kada su u pitanju developerski studiji.  Tako je Kenneth Chan (osoba koja je radila na nekoliko FromSoftwareovih projekata i tamo je više od 10 godina) na svojom profilu naveo da je on producent za nenajavljeni projekt unutar FromSoftwarea.  kenneth je ujedno bio glavni dizajner igre i voditelj projekta za Elden Ring.

U ovom trenutku znamo za dvije igre na kojima radi FromSoftware . To je novi Armored Core VI: Fires of Rubicon i Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree. Ali izvan ta dva projekta, ostaje misterij što bi nam ovaj studio mogao sljedeće donijeti. Budući da je primijećeno da se na ovom nenajavljenom projektu, u najmanju ruku, radi od siječnja 2022., vjerojatno je dosta daleko prije nego što bude spreman za izlazak, pa čak i najavu.

Elden Ring 2 je  vjerojatan kandidat s obzirom na uspjeh prvog dijela. No, vrijedi naglasiti da nipošto nije zajamčeno da će ova misteriozna igra biti Elden Ring 2. Iako se nastavak čini prilično vjerojatnim, FromSoftware je posljednjih godina pokazao da je otvoren za rad na nizu različitih igara.

Zasada sve ostaje na nagađanjima.