Image Alt

Kuvo TV

Kultni grafički roman TMNT: The Last Ronin dobiva svoju gaming adaptaciju

Nova igra sa Nindža kornjačama je u razvoju, no stilom puno drugačija od nečega što bi očekivali. Naime, radi se o adaptaciji grafičkog romana iz 2020. godine, The Last Ronin.

The Last Ronin je priča smještena u budućnost i vezana je za Nindža kornjače, dosta je mračnijeg i ozbiljnijeg stila. A upravo takva bi trebala biti i igra, kako tvrdi podpredsjednik Odjela za videoigre pri Paramount Globalu, Doug Rosen.  Rosen  je u razgovoru za Polygon uspoređivao igru sa God of Warom i smještao ju u područje akcijskih RPG avantura iz trećega lica, naglašavajući kako će priča ponuditi autentičan pogled na univerzum Nindža kornjača jer je smještena u budućnost u kojoj je samo jedan od popularne četvorke preživio. Preživjeli član (ćiji se identitet otkriva tek na kraju prvoga broja) koristi oružja sve četvorice i vođen je osvetom usmjerenom prvenstveno prema Foot Clanu.

The Last Ronin će, stoga, biti single player igra, iako bi kroz flashback scene i druge kornjače mogle biti igrive u jednom trenutku. Rosen je naglasio da će do izlaska igre proći nekoliko godina, te da su našli developersku ekipu s kojom su sretni i uvjereni da će napraviti odličan posao. No, više detalja o igri i developerima zasada nije dano. Kao ni platforme za koje će igra izaći.