Image Alt

Kuvo TV

Fort Solis je potvrđen i za PlayStation 5, imamo i novi trailer

Ako ćemo biti iskreni, niti jednog trenutka nismo sumnjali da ćemo Fort Solis vidjeti i na konzolama, no sada je i službeno – spomenuti SF triler je i službeno potvrđen za PlayStation 5.

Dear Villagers, Fallen Leaf i Black Drakkar Games su službeno potvrdili kako će Fort Solis na PlayStation 5 konzolama izdati istovremeno sa PC verzijom, čiji je izlazak još od ranije potvđen za ljeto. Nažalost, točan datum izlaska spomenute igre ovom prilikom nije otkriven, a nismo dobili nikakve informacije vezane za potencijalnu Xbox verziju.

Inače, za slabije upućene, Fort Solis je single player triler iz perspektive trećeg lica, čija je radnja smještena na udaljenu stranu Mjeseca, a gdje ćemo u ulozi inženjera Jacka Learyja morati istražiti titularnu istraživačku bazu čija je posada misteriozno nestala. Naravno, kako se noć približava, tako se i sve čudnije stvari počinju događati, a na Jacku je da otkrije tko ili što stoji iza niza misterioznih i jezivih događaja. O kakvom ostvarenju je riječ, možete vidjeti i u novom traileru koji se nalazi ispod.