Image Alt

Kuvo TV

Atlas Fallen je odgođen za dodatna tri mjeseca

Jako malo se zna o nadolazećoj RPG igri Atlas Fallen jer su iz razvojnog studija Deck13 i dalje vrlo tajnoviti i ne dijele previše informacija. Ovaj mjesec smo službeno dobili datum izlaska i trailer bez konkretnijeg prikaza igre. Međutim, ispada na kraju da ćemo ju ipak zaigrati tri mjeseca kasnije od predviđenog 16. svibnja.

To znači da ćemo borbe protiv bogova na pustinjskom pijesku morati odgoditi za 10. kolovoz, kad igra stiže na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. U nedavno objavljenom gameplay videu saznali smo da ćemo moći surfati na pješčanim dinama, a ostale mehanike igre nisu pokazane.  Naime, iz razvojnog studija su obećali novi gameplay prikaz ovog ljeta. Osim detaljnijeg pogleda na igru, moći ćemo vidjeti kako će funkcionirati kooperativni drop-in i drop-out sustav.

Velika su očekivanja za ovu igru i mnogi se nadaju da neće biti novi Forspoken. Možda će postati novi skriveni hit, pogotovo nakon što su publika i kritičari vrlo pozitivno ocijenili ovu igru nakon dosad prikazanih elemenata.