Image Alt

Kuvo TV

Navodno je završeno snimanje Fallout TV serije

Amazon je 2020. godine najavio da će krenuti sa snimanjem TV serije temeljene na Fallout igrama, a nedavno su procurile informacije da je snimanje, koje je počelo prošlog ljeta, napokon završeno. Velika je mogućnost da ćemo vrlo uskoro dobiti uvid u to kako će izgledati serija u obliku nekog trailera.

U nedavnoj objavi na Instagramu, zvijezda Fallout TV serije Walton Goggins dao je do znanja da je završio svoj dio snimanja serije. Goggins nije pojasnio je li snimanje Fallouta ukupno završeno, ali s obzirom na to da je on jedan od glavnih glumaca u seriji, čini se vjerojatnim da je velikim dijelom faza produkcije za sada gotova.

Poznato je da serija neće pratiti ni jednu priču iz Fallout franšize, nego će biti posebno koncipirana. Uz to, slike sa seta koje su procurile pokazale su da serija crpi dosta inspiracije iz Fallouta 3 i Fallouta 4. S obzirom na to da su ovo najpopularnije igre, nije šokantno za vidjeti da Amazon Studios temelji vlastitu verziju svijeta na ovim naslovima.

Očekuje se da će serija biti lansirana krajem 2023. ili početkom 2024. godine. Osim Gogginsa, u seriji će također glumiti Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Mike Doyle, Xelia Mendes-Jones i Aaron Moten.